Connect with us

Экономика

“Інтерпайп” Пінчука організував відпочинок для дітей в Карпатах

Published

on


Фото: “Інтерпайп” Пінчука організував відпочинок для дітей в Карпатах

Автор:
Константин Широкун

Компанія “Інтерпайп” Віктора Пінчука забезпечила літній відпочинок дітям своїх співробітників.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Facebook компанії.

Другий рік поспіль діти діючих військових, ветеранів та співробітників “Інтерпайп” з Нікополя, Дніпра та Новомосковська відпочивають в таборі в Карпатах.

“Ми плануємо оздоровити за літо 700 дітей, серед них – діти наших мобілізованих та ветеранів, а також діти, які живуть з батьками під постійними обстрілами в Нікополі. В такий спосіб ми хочемо підтримати наших людей під час війни”, – зазначив директор з персоналу “Інтерпайп” Віталій Пахомов.

З початку повномасштабної війни Інтерпайп суттєво розширив соціальний пакет для співробітників. Компанія евакуювала сім’ї працівників з Нікополя у безпечний район, надає фінансову підтримку співробітникам, потерпілим від ворожих обстрілів, забезпечує системну допомогу мобілізованим працівникам.

Источник: www.rbc.ua

Читайте также

2012-2024. Эксклюзивные Известия. Использование любых материалов, размещенных на сайте, разрешается при условии ссылки на eizvestia.com. Для интернет-изданий обязательна прямая, открытая для поисковых систем гиперссылка. Ссылка должна быть размещена вне зависимости от полного либо частичного использования материалов.