Connect with us

Экономика

Українська делегація ПАРЄ вимагає посилення санкцій проти російського газу та сталі

Published

on


Фото: українська делегація ПАРЄ вимагає посилення санкцій проти російського газу та сталі (GettyImages)

Автор:
Сергій Новіков

Українська делегація ПАРЄ вимагає посилення санкцій проти російського газу та сталі Санкції пропонується розширити на всі продукти російської металургії.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram нар одного депутата Олексія Гончаренка.

Так, у звернення до делегатів ПАРЄ Олексій Гончаренко заявив, що Україна добивається повної заборони поставки в ЄС російського газу в усіх формах і агрегатних станах, російської сталі разом зі всіма похідними від неї продуктами, руди і всього, що поповнює бюджет агресора. А також санкцій щодо путінських олігархів на кшталт Лісіна.

“Пан Лісін – металургійний олігарх і офіційно найбагатша людина в Росії – а значить, що найглибша кишеня Путіна – він ніде не знаходиться під санкціями. Чому? Бо він володіє невеликою фабрикою в Бельгії, бо він розмовляв з бельгійським прем’єр-міністром і сказав: “Ви розумієте, що там працює 500 людей. І ми нічого не можемо з цим зробити”. Я думаю, що Бельгія може дати робочі місця 500 людям”, – йдеться у звернені.

Нагадаємо, ЄС продовжує постачати російський газ і металургійну продукцію. При цьому саме нафтогазова та металургійні галузі є найбільшими в Росії.

Источник: www.rbc.ua

Читайте также

2012-2024. Эксклюзивные Известия. Использование любых материалов, размещенных на сайте, разрешается при условии ссылки на eizvestia.com. Для интернет-изданий обязательна прямая, открытая для поисковых систем гиперссылка. Ссылка должна быть размещена вне зависимости от полного либо частичного использования материалов.