Connect with us

Экономика

Lactalis, світовий лідер з виробництва молока, заявив, що залишається у росії

Published

on

Компанія заявляє, що її обов’язок – годувати цивільне населення

1коментар

Lactalis, світовий лідер з виробництва молока, заявив, що залишається у росії
Lactalis, світовий лідер з виробництва молока, заявив, що залишається у росії
фото DR

Компанія Lactalis, світовий лідер з виробництва молочних продуктів, на даному етапі вирішила зберегти свою діяльність у росії, щоб постачати продукцію на місцевий ринок, заявив у п’ятницю представник компанії, у відповідь на рішення Danone про продаж свого бізнесу з виробництва молочних продуктів у росії.

Джерело. RFI

«Станом на сьогодні ми вирішили залишитися у росії. Вважаємо, що ми виконуємо свою місію нагодувати громадянське населення», – сказав представник компанії агентству Reuters.

Після вторгнення москви в Україну в лютому багато транснаціональних компаній продали свої активи в росії. Але деякі західні агропродовольчі групи, такі як Lactalis, вирішили залишитися, пославшись на свою роль забезпечення країни основними продуктами харчування.

Lactalis має чотири заводи з переробки молока в росії і близько 1900 співробітників. Минулого року на країну припадало близько 1% його товарообігу від загального обороту 22 млрд євро.

Молочний гігант призупинив свої інвестиції в промислові та рекламні кампанії в країну і відокремив свій місцевий філіал від решти діяльності, – уточнив прес-секретар, додавши, що Lactalis не мав контрактів з російською державою.

Група також підтримує свою присутність в Україні, де вона має три виробничі майданчики, на яких працює близько 850 працівників.

Нагадаємо, французька компанія Danone 14 жовтня оголосила про рішення відмовитися від контролю над більшою частиною свого бізнесу із виробництва молочних продуктів у росії.

Источник: mind.ua

Читайте также