Connect with us

Экономика

Маск пообіцяв, що аудиторія Twitter 2.0 до 2024 року досягне 1 млрд активних користувачів

Published

on

За його словами, все більше людей реєструється в соцмережі щодня

Поділитися

Маск пообіцяв, що аудиторія Twitter 2.0 до 2024 року досягне 1 млрд активних користувачів
Маск пообіцяв, що аудиторія Twitter 2.0 до 2024 року досягне 1 млрд активних користувачів
фото Shutterstock

Мільярдер Ілон Маск, який купив Twitter, прогнозує, що після його придбання оновлена соцмережа, реформи в якій тривають, буде нарощувати кількість користувачів. За його словами, у багатофункціональному соціальному сервісі Twitter 2.0 за найближчі 12-18 місяців число щомісячних користувачів повинно досягти 1 млрд осіб.

Джерело. Про це пише Reuters.

Деталі. У другому кварталі повідомили поточного року в Twitter нараховувалося 238 млн користувачів – про це заявив представник компанії у коментарі Reuters. При цьому в останній час спостерігається рекордна кількість реєстрацій в соцмережі.

Крім того, Маск заявив, що, за даними за останній тиждень, кількість реєстрацій зросла на 66% порівняно з аналогічним періодом 2021 року, а кількість «хвилинної активності досягла рекордних 8 млрд хвилин за день. При цьому кількість ксенофобських коментарів, навпаки, зменшилася.

Тим часом, за даними компанії Global Wireless Solutions, яка відстежує використання Twitter, кількість сесій в мережі з 28 жовтня по 19 листопада знизилася на 3% у порівнянні з періодом з 2 жовтня по 27 жовтня – в останній день Маск вступив у права власності компанії.

За даними Reuters, соціальна мережа зараз має найбільш активних користувачів. Хоча їх усього 10% від загальної кількості, на них припадає 90 % усіх твітів і половина глобальних доходів компанії. У документі показано, що кожен такий користувач авторизується в мережі 6-7 разів на день і публікує пости 3-4 рази на тиждень.

У вівторок Маск поділився інформацією про найм нових співробітників після масового звільнення працівників і відставок топ-менеджерів – багато з них вирішили піти самі, коли мільярдер пообіцяв «довгі часи інтенсивної роботи», а в Індії компанія скоротила майже весь персонал.

За словами Маска, додаток Twitter 2.0 The Everything App надає масу додаткових функцій, включаючи наскрізне шифрування повідомлень, підтримку довгих текстових публікацій і платежів.

Бекграунд. Між тим експерти підрахували, що після того, як Твіттер перейшов до Ілона Маска, соцмережа втратила сотні мільйонів доларів доходів.

Текст: Надія Паливода, редакторка стрічки новин

Twitter
Ілон Маск

Источник: mind.ua

Читайте также