Connect with us

Экономика

Ремонт автомобіля на СТО «Oiler»

Published

on

Найближчу станцію можна знайти на карті на сайті сервісу або звернутися за номером гарячої лінії та уточнити всю інформацію

Этот материал также доступен на русском языке

Поділитися

Ремонт автомобіля на СТО «Oiler»
Ремонт автомобіля на СТО «Oiler»

Постійне зношування транспортного засобу гарантовано призведе до поломки окремих агрегатів і компонентів. Деякі з поломок можна попередити, якщо заздалегідь виконати діагностику та ремонт автомобіля з урахуванням проблеми. Відмінним помічником для таких дій стане станція технічного обслуговування Oiler, яка працює в багатьох районах Києва. Наявність фахівців та можливість застосувати комп’ютерне обладнання забезпечать ефективну ранню діагностику та комплексне виправлення проблем.

Найближчу станцію можна знайти на карті на сайті сервісу або звернутися за номером гарячої лінії та уточнити всю інформацію. Крім того, менеджер відразу запише на обслуговування і дасть перші рекомендації, якщо поломка серйозна. Важливо не нехтувати правилами та рекомендаціями виробника авто, що стане гарантом створення комфортних умов експлуатації транспорту.

Напрями роботи від «Oiler»

Це універсальний сервіс, тому клієнти можуть скористатися такими послугами:

  • заміна акумуляторних батарей, свічок розжарення та інших елементів електроніки;
  • кузовний ремонт;
  • чищення та заправка кондиціонера;
  • відновлення ходової частини авто;
  • шиномонтажні послуги;
  • заміна олій та інших рідин.

Також на одній зі станцій можна записатися на комп’ютерну та візуальну перевірку авто, а також на один із видів перевірки перед покупкою транспортного засобу. Ця послуга надається окремо та відзначається ретельна перевірка всіх без винятку систем.

Персональний менеджер наперед проведе попередній розрахунок вартості ремонту. Якщо під час роботи виявилися додаткові поломки, то менеджер разом із клієнтом приймає рішення щодо ремонту й тієї додаткової поломки.

Коли потрібна допомога?

Перший та ключовий сигнал до звернення на сервіс – поява сторонніх звуків у роботі двигуна, КПП та підвіски автомобіля. Також необхідно своєчасно реагувати на зміну рівня мастила та охолоджуючої рідини, щоб швидко провести діагностику та знайти причину течі. При деяких поломках на панелі з’являються помилки або загоряються відповідні значки.

Практично при всіх неполадках насамперед проводиться комп’ютерна діагностика для зчитування показників роботи агрегатів та окремих систем. Після цього проводиться фактичний ремонт із заміною окремих елементів та деталей. У багатьох ситуаціях потрібний оперативний ремонт без зволікань.

Источник: mind.ua

Читайте также