Connect with us

Экономика

«Нова Пошта» підвищує тарифи на доставку посилок з 1 січня

Published

on

Вартість доставки зросте щонайменше до 50 грн у межах міста та 70 грн – по Україні

Этот материал также доступен на русском языке

Поділитися

«Нова Пошта» підвищує тарифи на доставку посилок з 1 січня
«Нова Пошта» підвищує тарифи на доставку посилок з 1 січня

Що сталося. Компанія «Нова Пошта» підвищує тарифи на доставку з 1 січня. Це стосується вартості доставки посилок, документів у конверті та кур’єрських послуг.

Джерело. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Деталі. Вартість доставки посилок у межах міста буде розраховуватися наступним чином:

– до 2 кг – 50 грн (зараз 40 грн);

– до 10 кг – 80 грн (зараз 60 грн);

– до 30 кг – 120 грн (зараз 80 грн).

Нові тарифи на доставку по Україні зростуть з 60 до 70 грн (до 2 кг), з 80 до 100 грн (до 10 кг), зі 120 до 140 грн (до 30 кг).  Також із 1 січня вартість доставки у відділення та поштомат буде однаковою. Поки для поштоматів діє окремий тариф у розмірі 60 грн. Надбавка за доставку в селище чи село збільшується з 20 грн до 25 грн

Доплата за кур’єрські послуги подорожчає з 30 грн до 35 грн (для відправлень до 30 кг) і з 90 грн до 100 грн (за кожні 100 кг для відправлень понад 30 кг).

Вартість відправлення документів у конверті подорожчає з 45 грн до 55 грн.

«Зважаючи на стрибки цін на паливо та інші витрати, «Нова Пошта» з початку 2023 року вносить зміни до тарифів. Ми робимо цей крок, щоб і надалі гарантувати вчасне та якісне доставлення під час війни», – пояснюють у компанії. 

Натомість компанія скасувала плату за повернення товару відправнику після перевірки у відділенні. Зараз це коштує 20 грн.

Бекграунд. Як раніше повідомляв Mind, «Нова Пошта» пояснила, чому не одразу звільнила доставку генераторів від мит і ПДВ. Законодавчі зміни не одразу було внесено до підзвітних документів – повідомили в компанії. 

Текст: Ігор Яшкін, редактор стрічки новин

Нова Пошта
Тарифи

Источник: mind.ua

Читайте также