Connect with us

Еще

Модні та стильні сережки із золота

Сережки є одним із найулюбленіших, оригінальних і в той же час цілком звичних прикрас.

Published

on

Сережки є одним із найулюбленіших, оригінальних і в той же час цілком звичних прикрас. Їх носять представниці прекрасної статі в будь-якому віці і зовсім маленькі дівчатка, і дорослі жінки з радістю використовують їх у своїх образах і, звичайно, щиро радіють, отримуючи новий комплект у подарунок. Модні тренди діють у всьому, навіть ювелірні вироби можуть вийти з моди, тим цікавіше вивчати нові модні тенденції та вибирати стильні сережки для себе. Прикраси роблять образ завершеним, тому відмовлятися від них не можна, але перш ніж вибрати нові сережки, потрібно дізнатися, як має виглядати актуальна прикраса.

Сережки підвіски

Золоті сережки-підвіски – це унікальна прикраса, адже, з одного боку, це тренд, а з іншого – найкраще втілення перевіреної часом класики. Сучасні сережки-підвіски мають безліч відмінних рис, які роблять їх абсолютно самостійною окрасою:

Лаконічність

Так як зараз взагалі модні прості лінії, мінімум декору та інші прояви лаконічності, це не могло не позначитися на ювелірних виробах. Сережки-підвіски виглядають дуже акуратно, підвіска може мати форму серця, хрестика, ланцюжка, кола та інших форм, можливо навіть наявність ювелірних вставок, але при цьому виріб виглядає просто та елегантно;

Вибір матеріалу для вставок

Ювелірні прикраси зі вставками з каменів завжди актуальні, але зараз у тренді такі матеріали як емаль та каміння неяскравих відтінків, це може бути діамант або фіаніт, особливим коханням користуються каміння темних відтінків;

Розмір

Сережки-підвіски не можна назвати маленькими, конструкція передбачає, що прикраса буде помітною, але так як простий декор робить її ще й скромною, ви можете вибрати досить великі сережки навіть для повсякденного носіння. Але якщо ви не можете відмовитись від сережок невеликого розміру і в той же час хочете купити нову стильну прикрасу, варто розглянути моделі з невеликою підвіскою та без вставок.

Сережки-протяжки

Ще одна вічна модель, яка зазнала деяких змін у зв’язку з модними тенденціями. Але якщо ви щиро любите сережки протяжки і не готові відмовлятися від звичних варіацій, то ви теж знайдете прикрасу до смаку, адже тонкий ланцюжок з невеликим метеликом або квіточкою популярний і зараз.

Проте є окремий різновид сережок цієї конструкції, який точно заслуговує на увагу покупниць. Справа в тому, що зараз можна придбати сережки, створені за мотивами легендарних прикрас від відомих ювелірних брендів. Акуратні сережки-протяжки прикрашені конюшиною, вкритою емаллю або іншим відомим у всьому світі декором, стануть вашим найкращим придбанням.

Декілька причин вибрати сережки протяжки

Нетривіальна конструкція

Незважаючи на те, що протяжки з’явилися у продажу дуже давно, вони продовжують насамперед асоціюватися з молодими дівчатами та жінками. Цю трохи легковажну прикрасу можна подарувати школярці чи студентці, хоча гідно її зможе оцінити будь-яка жінка, яка бажає освіжити свій звичний образ;

Простота в носінні

Носити сережки дуже просто, вони не завдають ніякого дискомфорту, мало важать, а ланцюжок абсолютно точно не зачепиться. Навіть активний спосіб життя не стане приводом відмовитись від улюбленої прикраси.

Зараз ви можете купити стильні ювелірні прикраси на сайті магазину Столична Ювелірна Фабрика™. Тут представлено безліч модних сережок, серед яких, безперечно, є й ті, що вам сподобаються.

Читайте также