Connect with us

Экономика

Уряд виділив понад 67 млн грн на гранти для бізнесу

Published

on

На сьогодні заяви на отримання грантів подали понад 13 000 українців

Уряд виділив понад 67 млн грн на гранти для бізнесу
Уряд виділив понад 67 млн грн на гранти для бізнесу

Що сталося. Уряд виділив понад 67 млн грн на мікрогранти для створення або розвитку бізнесу в рамках Державної програми «єРабота».

Джерело. Про це повідомила пресслужба Міністерства економіки.

Деталі. «Уряд виділив 67,6 млн грн на надання мікрогрантів українцям, які прагнуть відкрити власну справу або розширити свій бізнес. Відповідне рішення було прийнято на засіданні уряду 21 жовтня», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на сьогодні заяви на отримання грантів за різними програмами проєкту «єРобота» подали понад 13 000 українців, близько 2 000 заяв визнано успішними. На рахунки одержувачів грантів загалом уже перераховано майже 200 млн грн. Програма «Власна справа» має попит. За цією програмою можна отримати мікрогрант від 50 000 до 250 000 грн на старт або розширення бізнесу.

Бекграунд. «єРобота», як і раніше, пропонує чотири напрями фінансування. Це гранти на відкриття власної справи, гранти на сади, теплиці, гранти на запуск переробних підприємств. Зручно те, що заявку на будь-який з них можна подати просто через сервіс держпослуг «ДіЯ» і отримати рішення про виділення коштів. Тобто все відбувається онлайн. Фізично гроші перераховує Ощадбанк.

Источник: mind.ua

Читайте также