Connect with us

Экономика

Міноборони призначило гендиректором «Мотор Січі» Олексія Нікіфорова

Published

on

Сформована також наглядова рада компанії

Поділитися

Міноборони призначило гендиректором «Мотор Січі» Олексія Нікіфорова
Міноборони призначило гендиректором «Мотор Січі» Олексія Нікіфорова

Що сталося. Міністерство оборони України призначило генеральним директором компанії «Мотор Січ» Олексія Нікіфорова.

Джерело. Про це йдеться в повідомленні Міноборони.

Деталі. «Припинено повноваження та звільнено з посади президента акціонерного товариства Вячеслава Богуслаєва. Наказом Міністра оборони України генеральним директором підприємства призначений Олексій Нікіфоров», – говориться в ньому.

За даними агентства «Інтерфакс-Україна», Нікіфоров до цього часу працював заступником Запорізького міського голови, займався питаннями діяльності виконавчих органів влади. Окрім того, він очолював запорізьке КП «Водоканал» у Запоріжжі, обіймав посаду в адміністративно-господарському відділі філії ТОВ «Метінвест-СМЦ» у Кривому Розі, працював на меткомбінаті «Запоріжсталь».

У Міноборони уточнили, що наглядову раду компанії очолив заступник міністра економіки Ігор Фоменко. До наглядової ради підприємства також увійшли Роман Коновалов, Сергій Корж, Юрій Пащенко та Юрій Шаповал.

Бекграунд. Як повідомляв Mind, держава націоналізує підприємства Констянтина Жеваго, Ігоря Коломойського, Вячеслава Богуслаєва та Костянтина Григоришина. СБУ арештувала майно керівництва «Мотор Січі» на майже 1 млрд грн, а суд обрав фігурантам справи, зокрема Богуслаєву, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Текст: Ігор Яшкін, редактор стрічки новин

Мотор Січ
Міноборони

Источник: mind.ua

Читайте также