Connect with us

Экономика

Активи «дочки» «Невської косметики» у Вінниці передали власнику магазинів EVA

Published

on

Очікується, що від управління арештованими активами до держбюджету надходитиме 3,75 млн грн щомісяця

Поділитися

Активи «дочки» «Невської косметики» у Вінниці передали власнику магазинів EVA
Активи «дочки» «Невської косметики» у Вінниці передали власнику магазинів EVA
Вінницяпобутхім

Що сталося. АРМА обрало управителя для арештованих активів «Вінницяпобутхім», що випускає продукцію торгових марок «Невская Косметика», «Сарма», «Ушастый нянь».

Управляти арештованими російськими активами буде ТОВ «Крайтекс-Сервіс», що разом з торговими мережами EVA та VARUS входить до корпорації «Ольвія» Валерія Кіптика та Руслана Шостака.

Джерело. Про це повідомили в пресслужбі АРМА.

Деталі. Зазначається, що «Крайтекс-Сервіс» очікує перерахування до держбюджету 3,75 млн грн щомісяця від управління арештованими активами (не враховуючи податків та зборів, витрат на управління активом та винагороди самого управителя).

Загалом за право стати управителем активами змагались 10 українських компаній.

Після обрання переможця конкурсу наступним етапом є проведення оцінки активу, після чого відбувається укладення договору управління та фактична передача управителю об’єкта за актом прийняття-передання.

«Вінницяпобутхім» контролюється російською АТ «Невська Косметика» та спеціалізується на виробництві мийних синтетичних порошкоподібних засобів, товарів побутової хімії, парфумно-косметичної продукції. Компанія була створена ще у 1999 році на базі Вінницького хімічного заводу.

Бекграунд. Нагадаємо: кінцевим бенефіціаром «Вінницяпобутхім» є власник російської косметичної корпорації, член партії «єдина росія» Володимир Плесовських.

Текст: Анастасія Мосорко, редакторка стрічки новин

Вінниця
АРМА
EVA

Источник: mind.ua

Читайте также