Connect with us

Экономика

Visa запроваджує безконтактну оплату через месенджер у смартфоні

Published

on

Смартфони зможуть слугувати платформою для прийому безконтактної карткової оплати подібно до POS-терміналів

Поділитися

Visa запроваджує безконтактну оплату через месенджер у смартфоні
Visa запроваджує безконтактну оплату через месенджер у смартфоні

Що сталося. «Онлайн Каса» у партнерстві з Visa запроваджують новий сервіс, який інтегрує приймання оплат через смартфон у месенджер.

Джерело. Про це йдеться в пресрелізі.

Деталі. Платіжне рішення працюватиме на основі технології Visa Tap to Phone, яка дозволяє смартфонам з ОС Android та NFC-чипом слугувати платформою для прийому безконтактної карткової оплати подібно до звичайних платіжних POS-терміналів. 

Також у чат-боті «Онлайн Каса» можна реєструвати пРРО в податковій і вести повноцінну бухгалтерську звітність: обліковувати товари та відстежувати залишки, під’єднати фіскалізацію, генерувати чеки на покупку чи оплату послуг, а також виконувати службове внесення та службове вилучення й автоматично формувати Z-звіт. 

Зазначається, що новий сервіс має такі самі надійні протоколи захисту, як і стандартні POS-системи, і побудований на базі міжнародного стандарту оплати чипованими картками EMV, який генерує унікальну криптограму для кожної транзакції.

«Платіжне рішення підходить мікро- та малим бізнесам (салони краси, СТО, прибудинкові крамниці тощо), які до цього приймали лише готівку, але нині бажають скористатися можливостями та перевагами електронної комерції. Також новий сервіс доцільно використовувати підприємцям, які лише планують відкрити свою справу з невеликим стартовим капіталом», – пояснюють у релізі.

Бекграунд. Раніше Райффайзен Банк у партнерстві з компанією Visa оголосили про запуск в Україні рішення на основі Visa Tap to Phone – технології, що перетворює сучасні смартфони або планшети на базі операційної системи Android, оснащені NFC-чипом, на повноцінний POS-термінал.

Текст: Анастасія Мосорко, редакторка стрічки новин

Visa

Источник: mind.ua

Читайте также