Connect with us

Экономика

ФДМУ: цього року заплановано завершити 30-річну історію приватизації збиткового держмайна

Published

on

Інвестувати в Україну запросили казахських бізнесменів

Поділитися

ФДМУ: цього року заплановано завершити 30-річну історію приватизації збиткового держмайна
ФДМУ: цього року заплановано завершити 30-річну історію приватизації збиткового держмайна

Що сталося. 2023 року команда Фонду державного майна планує закінчити 30-річну історію приватизації та знайти нових ефективних приватних власників для збиткового держмайна. Зазначається, що це «відкриє нові можливості для бізнесу та підтримає економічний фронт» нашої держави.

Джерело. Про це повідомляє пресслужба ФДМУ.

Деталі. Про плани команди Фонду державного майна України на 2023 рік, зокрема щодо приватизації та оренди розповів перший заступник Голови ФДМУ Дмитро Клімєнков під час зустрічі з надзвичайним та повноважним послом Республіки Казахстан в Україні Дарханом Калєтаєвим. «Запросили казахських партнерів інвестувати в Україну та презентували найбільш привабливі для підприємців об’єкти для інвестицій», – уточнив Клімєнков. Він подякував за відкриття «Юрт Незламності» у Бучі та Києві. Планується відкриття ще 4 таких по всій Україні.

У ФДМУ повідомляють, що найближчим часом виставлять на приватизаційні аукціони підприємство-переробник металу в портовій зоні в Одеській області за 9,9 млн грн; офісні приміщення поблизу Палацу спорту в Києві за 258 тис. грн; зведену 9-ти поверхівку площею 4100 м² на лівому березі Києва за 9 млн грн.

Бекграунд. Як раніше повідомляв Mind, Фонд державного майна планує до кінця зими виставити на приватизацію Білгород-Дністровський морський торговельний порт.

Текст: Ігор Яшкін, редактор стрічки новин

Фонд держмайна
Інвестиції
Казахстан
Приватизація

Источник: mind.ua

Читайте также