Connect with us

Экономика

Бізнес-центр LUWR на Лук’янівці відновить роботу восени 2023 року

Published

on

Унаслідок ракетного удару будівля зазнала збитків у 50 млн грн

Поділитися

Бізнес-центр LUWR на Лук'янівці відновить роботу восени 2023 року
Бізнес-центр LUWR на Лук'янівці відновить роботу восени 2023 року

Що сталося. Бізнес-центр LUWR (Lukyanivka Work & Relax), що постраждав у березні 2022 року внаслідок ракетного обстрілу Києва, зможе повноцінно відновити роботу у вересні-жовтні 2023 року.

Джерело. Про це повідомили пресслужбі інвестицій «Фенікс Груп», передає «Інтерфакс-Україна».

Деталі. «Влітку ми провели тендер на заміну віконних конструкцій та обрали підрядника за критерієм оптимального співвідношення ціни та якості. Проте вирішили не заходити з ремонтними роботами в зиму і розпочати навесні цього року. Оскільки на заміну віконних конструкцій та супутні роботи піде близько шести місяців, ми плануємо, що бізнес-центр зможе відновити роботу у вересні-жовтні 2023 року», – каже власник ІБК «Фенікс Груп» Назар Бенч.

За його словами, у 2022 році було завершено всі необхідні роботи з доброустрою, зовнішнього освітлення та постійного підключення будівлі до електромереж ДТЕК.

Він повідомив, що на 24 лютого 2022 року було вже підписано договори оренди на 60% площ бізнес-центру та активно велися внутрішні ремонтні роботи; договори ще на 25% площ були в процесі підписання договорів.

Стосовно ж збитків, то проведена влітку оцінка становила орієнтовно 50 млн грн. Частину збитків вдалося виявити лише після тестування роботи всіх інженерних систем. За словами Бенча, враховуючи зростання вартості матеріалів і робіт (у 2022 році зросло на 60 і 30% відповідно), грошовий розмір збитків буде переглянуто.

Інвестиційно-будівельна компанія «Фенікс Груп» створена у 2016 році. Серед проєктів компанії – відновлення Будинку профспілок на Майдані Незалежності, будівництво БЦ LUWR (26 000 кв. м).

Текст: Анастасія Мосорко, редакторка стрічки новин

бізнес

Источник: mind.ua

Читайте также