Connect with us

Экономика

ФДМУ: за офісні приміщення у центрі Києва запропонували 22 млн грн – у 85 разів більше від стартової ціни

Published

on

Загалом за тиждень Фонд продав майна на 34 млн грн

Поділитися

ФДМУ: за офісні приміщення у центрі Києва запропонували 22 млн грн - у 85 разів більше від стартової ціни
ФДМУ: за офісні приміщення у центрі Києва запропонували 22 млн грн - у 85 разів більше від стартової ціни

Що сталося. З 30 січня по 3 лютого Фонд державного майна провів 7 приватизаційних аукціонів на суму 34 млн грн. Найбільше вторгували за офісні приміщення у центрі Києва – переможець запропонував 22,23 млн грн. Це у 85 разів більше від початкової вартості. 

Джерело. Про це повідомляє пресслужба Фонду. 

Деталі. Йдеться про 360,6 квадратів на Великій Васильківській. Стартова ціна – 258,84 тис грн. За актив змагалися 24 учасники. Найбільшу вартість запропонували ТОВ «Голден Гейт Ассет Менеджмент». За даними порталу Youcontrol компанія займається наданням в оренду нерухомого майна. Кінцевий бенефеціар – Гречківська Ганна, має ще 5 компаній пов’язаних з нерухомістю та роздрібною торгівлею в неспеціалізованих магазинах. На сайті Прозоро.Продажі зазначається, що фірма ще не надала необхідних документів.

Крім того, цього тижня ФДМУ провів аукціони приватизації заморожених будівництв. Недобудову на лівому березі Києва продали за 10 млн грн.

Наступного тижня Фонд держмайна планує провести 9 аукціонів приватизації. Підприємці матимуть можливість придбати, зокрема, Вашківський спиртзавод на Буковині та завод з переробки металевих виробів «Прогрес» на Одещині.

Бекграунд. Як раніше повідомляв Mind, київська «Магнус Трейдінг Україна» запропонувала 115 млн грн за готель «Власта» у Львові. 

Фонд держмайна
Малий та Середній Бізнес
Приватизація

Источник: mind.ua

Читайте также