Connect with us

Экономика

Німецький виробник військового озброєння Rheinmetall купує іспанську Expal за 1,2 млрд євро

Published

on

Угоду повністю закриють влітку 2023 року

Поділитися

Німецький виробник військового озброєння Rheinmetall купує іспанську Expal за 1,2 млрд євро
Німецький виробник військового озброєння Rheinmetall купує іспанську Expal за 1,2 млрд євро
Зображення ілюстративне

Що сталося. Німецький виробник військового озброєння Rheinmetall купує іспанську компанію з виробництва боєприпасів Expal за 1,2 млрд євро.

Джерело. Про це повідомляє пресслужба Rheinmetall.

Деталі. Зазначається, що німецька компанія купує 100% акцій іспанського виробника. Угоду мають завершити влітку 2023 року. Згідно з повідомленням, деталі купівлі-продажу узгоджували з органами з питань конкуренції та іншими регуляторними перевірками.

У Rheinmetall пояснили, що в такий спосіб виробник прагне зміцнити свій основний бізнес із виробництва зброї, боєприпасів і паливного палива на постійній основі, приділяючи головну увагу збільшенню резервних виробничих потужностей і розширеному портфоліо продукції.

«Враховуючи очікуване значне зростання попиту з боку багатьох країн, Rheinmetall хоче якомога сильніше позиціонувати себе, щоб задовольнити очікуваний приплив нових запитів на тендер із закупівлі боєприпасів», – додала пресслужба.

Компанія наголосила, що Expal Systems очікує, що обсяг продажів у 2022/23 фінансовому році становитиме близько 400 млн євро. Водночас загальна потужність компанії, за оцінкою Rheinmetall, забезпечує потенційний річний обсяг продажів від 700 до 800 млн євро.

Бекграунд. Раніше Mind повідомляв, що німецький оборонний концерн Rheinmetall може виготовити БМП Marder для України за три тижні. Завод міг би надати Україні загалом 100 штук БМП Marder.

Німеччина
озброєння
бізнес
Іспанія

Источник: mind.ua

Читайте также