Connect with us

Экономика

Суд скасував арешт двох готелів групи Financiere у Києві та Львові

Published

on

Апеляцію підкріпили інформацією про те, що акціонери «публічно засуджують воєнну агресію росії»

Суд скасував арешт двох готелів групи Financiere у Києві та Львові
Суд скасував арешт двох готелів групи Financiere у Києві та Львові
Готель “Либідь”

Що сталося. Львівський апеляційний суд скасував арешт майна  готелів «Дністер» (Львів) та «Либідь» (Київ). Це рішення фактично анулює підозри про зв’язок бізнесу з росіянами.

Джерело. Про це повідомили «Інтерфакс-Україна» у пресслужбі міжнародної групи компаній Financiere.

Деталі. Згідно з повідомленням, підставою для ухваленого судом рішення стали відсутність доказів будь-якої належності чи зв’язків готелів із російськими громадянами, чи компаніями, пов’язаними із рф, та необ’єктивність слідства.

Власником готелів на сайті групи вказана міжнародна група компаній Financiere, офіційними власниками якої вказаний громадянин Латвійської Республіки Вілліс Дамбінс та громадянка Французької Республіки Наталія Селіванова.

Суд взяв до уваги інформацію про те, що акціонери «публічно беззастережно засуджують воєнну агресію росії, розпочату ще 2014 року, порушуючи всі чинні принципи міжнародного права та цінності демократичного світу».

Готелі групи не припиняли своєї роботи, оскільки не було жодних юридичних підстав для обмежень.

Бекграунд. Нагадаємо: група Financiere володіє готелями «Дністер» (Львів), Premier Palace Hotel Kyiv (Київ), «Либідь» (Київ), «Славутич» (Київ), Premier Hotel Odesa (Одеса). До групи входять готельний холдинг Pumori Enterprises Investments LTD та ТОВ «Східноєвропейська готельна компанія», що є акціонерами українських готелів.

Источник: mind.ua

Читайте также