Connect with us

Еще

Програми Pin-Up Foundation: допомога громадянам

На підтримку мешканців прифронтових громад фонд Pin-Up започаткував власний гуманітарний проєкт Line-Up, щоб терміново надавати допомогу українцям, які постраждали від війни.

Published

on

У 2022 році було створено фонд Pin-Up для надання допомоги постраждалому населенню України внаслідок повномасштабного вторгнення росії. Отже, благодійність Pin-Up спрямована на підтримку соціально незахищеного населення та сімей, що через війну опинились в скрутному становищі. Пряма взаємодія з військовими адміністраціями регіонів дозволяє надавати допомогу саме там, де вона найбільше потрібна.

Допомога для внутрішньо переміщених осіб

Підтримки благодійників особливо потребують внутрішньо переміщені українці, які були вимушені залишити свої домівки через постійні обстріли чи окупацію. Так, наприклад, Pin Up Foundation закупив гуманітарну допомогу для 300 сімей внутрішньо переміщених осіб, які були змушені тікати від війни та оселилися в місті Запоріжжя. Загалом передано 6 тонн гуманітарки на понад 680 тис. гривень. Серед допомоги – харчові продукти та побутова хімія. І це далеко не все, що вже вдалось зробити для підтримки українців.

Проєкт Line-Up від Pin-Up Foundation: допомога прифронтовим громадам

Останнім часом до фонду Pin-Up почастішали запити від місцевих громад прифронтових територій України. Тому команда фонду прийняла рішення створити оперативний гуманітарний проєкт Line-Up для надання допомоги мешканцям прифронтових населених пунктів.

Жителі міст та селищ, що знаходяться поруч з лінією фронту, відчувають нестачу товарів першої необхідності: продуктів харчування, медикаментів, побутової хімії. Волонтери проєкту Line-Up закуповують продукти та побутові товари, розробляють безпечні логістичні маршрути та доставляють допомогу тим, хто цього потребує. Мешканці селищ Харківської області Біле, Курилівка, Кругляківка, Глушівка, Новоосинове, Лісна стінка, Сенькове, Синиха вже отримали довгоочікувану підтримку у вигляді побутових, дитячих та медичних наборів.

Разом переможемо

Благодійний фонд Pin-Up об’єднує всіх небайдужих до біди пересічних українців та української держави. Громадські й неурядові організації, а також волонтери та професіонали долучаються до благодійних ініціатив команди Pin-Up. Підтримка фонду Pin-Up дарує українцям суттєву допомогу, відчуття впевненості та надію на перемогу. Творити добро може кожен, варто лише спробувати!

Читайте также