Connect with us

Финансы

Правила оформлення та погашення мікрокредиту

Сьогодні, щоб терміново взяти гроші в кредит, не потрібно довго займатися їхніми пошуками, кудись їхати, знаходити для цього час на шкоду важливим справам чи роботі.

Published

on

Схему оформлення кредиту скорочено до мінімуму, якщо це стосується онлайн позики. Багато хто стикався з ситуацією, коли через непередбачені витрати наявних коштів перестає вистачати. Добре, якщо ситуація не є критичною і можна почекати. А якщо гроші стають необхідні дуже швидко, та ще й у нічний чи вечірній час, коли фінансові установи не працюють? Здорово рятує мікрокредитування, яким займаються МФО Треба Кредит. Це нова компанія, яка прагне створювати для клієнтів найвигідніші та прозоріші умови. Такий підхід приваблює споживачів, яким потрібний надійний та зручний фінансовий інструмент – кредитний ресурс TrebaCredit.

                            У чому причина популярності мікрокредиту?

Мікрокредит онлайн на карту має не аби який попит, дозволяючи в короткий термін взяти необхідну суму для покупок, до зарплати, на різні споживчі потреби. МФО крім швидкості оформлення характеризується ще безліччю плюсів.

  • Цілодобова доступність кредитного сервісу. Неважливо, в яку пору доби чи день тижня знадобилися гроші. Їх завжди можна отримати на сайті компанії.
  • Відсутність серйозних вимог до позичальника. Стати клієнтами МФО Треба Кредит можуть люди з різним рівнем доходу та зайнятістю, у тому числі безробітні.
  • Зручний та зрозумілий процес оформлення мікропозики, з яким будь-яка людина зможе впоратися.
  • Можливість отримати позику з негативною кредитною історією.
  • Низький відсоток відмови. Більшість заявок із кредитування отримує схвалення.
  • Прозорі умови, без прихованих платежів та комісій.
  • Вигідні пропозиції для нових та постійних клієнтів, бонуси та акції.

                              Кому підходить онлайн кредитування?

Брати кредит онлайн має сенс, якщо потрібна сума не надто велика. Якщо плануються дуже великі витрати, позикових грошей може вистачити. Зате може виникнути ризик появи простроченої заборгованості. Порушення зобов’язань не станеться, якщо адекватно оцінювати свої фінансові можливості, та брати кредит такого розміру, щоб найближчі грошові надходження могли його перекрити. Варіантів вибору відповідних умов достатньо, що дозволить уникнути заборгованості та вчасно повернути кредит: від 1000 до 10000 гривень зі ставкою від 0,1 до 2,47%. Строк погашення складає 15 днів. Доступний онлайн кредит у разі, якщо позичальник відповідає зазначеним вимогам.

  • Вік 18-70 років.
  • Громадянство України із проживанням на території країни. Це має підтверджуватись українським паспортом, який буде прикріплений в заявці. 
  • ІПН.
  • Банківська картка будь-якого типу, але обов’язково чинна, та що належить позичальнику.

Дистанційне оформлення передбачає наявність Інтернету, мобільного телефону, адреси електронної пошти.

                                            Як повертати кредит?

Способів погашення МФО пропонує кілька, а позичальник сам вирішує який йому найбільш прийнятний.

  • Найпростіший спосіб – через особистий кабінет на сайті кредитного сервісу. Позичальник, оформлюючи кредит, зареєструвався на сайті, створивши обліковий запис. В особистому кабінеті фіксуються фінансові операції позичальника, зберігаються реквізити банківської картки. Наново вводити дані не потрібно, а слід просто вказати суму, яку клієнт має намір переказати.
  • Через платіжні термінали, вибравши на екрані назву МФО, вказавши суму та реквізити одержувача.
  • У касі будь-якого банку України. Слід врахувати, що цей спосіб платежу може супроводжуватися комісією банка.

Читайте также